The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Онлайн запознанства

България » Рушители на България

Избори 2011: Четирима евреи начело с Калфин в балотажа за президент Изпрати E-mail
България - Рушители на България
Дата на публикуване: 26 Октомври 2011
Публикацията е прочетена: 6734 пъти


Българските евреи Кристиян Вегенин, Сергей Станишев, Ивайло Калфин и германският евреин Мартин Шулц - 4 в едно

Image

Председателят на НС на БСП Сергей Станишев, кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин и председателят на ПГ на Прогресивния алианс на Социалистите и Демократите в ЕП Мартин Шулц дадоха пресконференция днес от 14.30 часа в централата на БСП на ул. „Позитано” 20 в София.

Това съобщиха от пресцентъра на БСП


.

Пресконференцията беше скучна, скудоумна и безсмислена ...

От вида: "Аз съм тук за ..."


За оправдаване и изплащане хонорара и командировката на евреина Шулц...


Крайно безинтересен, нищо неказващ, но злобен  евреин.

Но да го видим в ЕС.


Изгониха британски евродепутат, нарекъл Мартин Шулц фашист

24.11.2010 - Британски евродепутат беше отстранен от Европейския парламент, след като нарече свой германски колега "недемократичен фашист".

Словесната престрелка между Годфри Блум, член на британската Партия на независимостта, и германския му колега и лидер на Групата на социалистите и демократите в ЕП Мартин Шулц предизвика вълнение по време на дебата за икономическата криза в Европа. Когато Шулц беше помолен да направи изказване, Блум го прекъсна. "Той каза само: "ein Volk, ein Reich, ein Fuehrer", поне това е, което чух", заяви Шулц пред 736-те членове на парламента в Страсбург, имайки предвид мотото на нацистите "Един народ, един Райх, един фюрер". Председателят на парламента Йежи Бузек поиска от Блум да се извини, но той беше непреклонен. "Възгледите на "Хер" Шулц доказват, че съм прав. Той е недемократичен фашист", заяви Блум, с което принуди Бузек да го изгони от залата. "Както знаете, повечето членове на парламента не могат да приемат вашето поведение. Така че ще ви помоля на този етап да напуснете залата", допълни председателят на ЕП. /АФП


Холандски депутат обвинен в расизъм защото говори каквото мисли

09/07/2011 - Председателят на групата на социалистите в Европарламента Мартин Шулц обвини в расизъм холандския депутат Бари Мадленер, който е член на холандската „Партия на свободата”. Тези обвинения дойдоха по време на дебатите в Страсбург относно настоящото полско председателство на ЕС, което започна от 1 юли и е с продължителност 6 месеца.
Повод за обвинението стана изказването на холандския депутат, че „Холандия не иска да издържа безработни поляци и румънски просяци”. Заради тези думи социалиста Шулц си позволи да го обвини в расизъм, практика силно застъпена в сред левите партии.
В отговор на нападките Бари Мадленер, поиска от председателя на парламента Йежи Бузек да го предупреди заради острото му обвинение, но председателя не уважи искането му и холандския депутат обвини Европарламента в двоен стандарт. Миналата година английския депутат Годфрей Блум обвини Мартин Шулц в расизъм, за което Йежи Бузек го изгони от залата.
Президента на Европейската Комисия Хосе Мануел Барозо също заяви, че думите на холандският депутата са клонели към расизъм.
Въпреки обвиненията отправени към него. Бари Мадленер категорично отрече да е расист, но добави, че въпреки това той е длъжен да говори по специфични въпроси. „За съжаление в Холандия има много криминално проявени румънци. Самия аз бях ограбен два пъти от румънци”. Източник...


Истината, цялата истина

18/12/2007 - В последния брой на своя месечник "Обектив",  Българският хелзинкски комитет (БХК) изразява подкрепа за два от многобройните опити за манипулация на историята, които неговите споснори мечтаят да вкарат в учебниците на нашите деца - "Митът Батак" и Холoкоста.
По повод на Холокоста БХК изразява подкрепа за Максим Бенвенисти, председател на Организацията на евреите в България "Шалом", който в последния месец лансира в медиите идеята за "дискусия и диалог за изпращането в лагерите на смъртта през 1943 г. на 11 343 евреи от тогавашните "нови български земи" Тракия и Македония".

"Ние, БХК, като смятаме, че хората у нас са много слабо осведомени за тази акция на тогавашните български власти, приветстваме предложението на г-н Бенвенинсти... Хората и най-вече учащата се младеж, имат правото да знаят всичко. Затова БХК се присъединява към призива му в учебниците по история след абзаца за спасяването на българските евреи да има още един - че по същото време българската власт е организирала депортирането на 11 000 евреи към лагерите на смъртта. Крайно време е българското общество да престане да премълчава неудобните факти от историята", 

пише "Обектив".
Действително, в историята има много неудобни факти, например кланетата в Батак, Брацигово, Клисура, Перушица, на Еледжик, на о-в Хиос, в Западна Армения, в Смирна и по цялата територия на турското управление от XIV век до наши дни. Справка - клането в гр. Малатия от март 2007 г. и разрушените при турски бомбардировки училища в иракски Кюрдистан онзи ден.
Не по-малко неудобни са фактите, за които част от оцелелите от Холокоста свидетелстват. Настояваме в откровения разговор, който "Шалом" и БХК смятат да проведат, да намери място фактът, че списъците с лицата, подлежащи на депортация, са предавани на нацистите от тогавашните Еврейски съвети (Judenrate) и отделни, самоинициативни еврейски нотабили. Ако търси истината, диалогът не може да отмине обстоятелството, че надзирателите в концлагерите са били нерядко цигани, а най-често - евреи, наричани от събратята си "капо". Доказват го няколко съдебни процеса в Израел през 50-те и 60-те години, например делото "Грюнвалд срещу Кастнер". Което поставя въпроса кой точно и как е съставил и предал списъците на онези 11343 евреи на нацистите, администриращи "новите български земи" през 1943 г. 
Капо са световно известни със своята бруталност над своите еврейски събратя в концлагерите, но младите хора в България не знаят нищо за тях. А би трябвало! Дори и само да разбират какви майтапи си подхвърлят понякога европейските лидери.

Примерно на 2 юли 2003 г. в Европарламента германският евреин Мартин Шулц обиди италианския народ и неговия премиер Силвио Берлускони с крайно неуместни квалификации, като "нехуманност", "фашизъм" и пр., защото не искали да приемат и изхранват хиляди имигранти от Азия и Африка.

Г-н Шулц е известен с това, че отрича депортациите и другите форми на геноцид над палестинците в окупираните от Израел територии и винаги гласува против декларациите и резолюциите на ЕП, насочени срещу политиката на Ариел Шарон и неговите предшественици.
Затова Берлускони му отвърна със смях:

"Г-н Шулц, ние в Италия сега снимаме филм за Холокоста. Ще ви предложа за ролята на капо. Вие сте идеален за нея!"

По въпроса има куп академични изследвания, например "Индустрията Холокоста" на Норман Финкелстейн, книгата на оцелялата от Холокоста изследователка Идит Цертал "Смъртта и нацията" и т.н. Сред тях е и студията "Израелският пиетет към мъченичеството" на Барух Кимерлинг (1939-2007), професор по социология в Еврейския университет в Йерусалим, публикувана в сп. "Нейшън" от 5 януари 2005 г.  Публикуваме част от нея, защото хората имат право да знаят цялата истина за Холокоста, включително и онази част от нея, която, по думите на проф. Кимерлинг, често заличава "тънката разделителна линия между нацистките престъпници и техните жертви". Магдалена Ташева

 


Биография

Изгониха британски евродепутат, нарекъл Мартин Шулц фашист

Курс на обучение за книжар (1975-1977 г.). Работил в различни книжарници и издателства (1977-1982 г.); собственик на книжарница (1982-1994 г.).

Член на партийния съвет на Германската социалдемократическа партия (SPD) (1991-1999 г.); член на областното ръководство на SPD за Среден Рейн (Mittelrhein) (от 1995 г.); председател на организацията на SPD в окръг Ахен (Aachen) (от 1996 г.); член на федералното ръководство на SPD (от 1999 г.); член на Президиума на SPD (от 2005 г.). Заместник-председател на Социалистическия интернационал (от 2004 г.).

Член на Градския съвет на Вюрзелен (Würselen) (1984-1987 г.); кмет на град Вюрзелен (1987-1998 г.).

Член на Европейския парламент (от 1994 г.): координатор на Групата на социалистите в Европейския парламент (PSE) в подкомисията по правата на човека (1994-1996 г.); координатор на групата на PSE в комисията по граждански свободи и вътрешни работи (1996-2000 г.); председател на групата на Германската социалдемократическа партия (SPD) в Европейския парламент (2000-2004 г.); председател на групата на PSE (от 2004 г.).

Почетен доктор на Държавния технически университет в гр. Калининград (2009 г.).

 
Шулц

"Блестяща кариера", поднесена "незнайно" от кого, на един германски книжар като съвременен еврОПейски "капо"!

И тоя сега агитира за какво...

За "милването" по главичките или кланетата в Батак, Брацигово, Клисура, Перушица, на Еледжик, на о-в Хиос, в Западна Армения, в Смирна и по цялата територия на турското управление от XIV век. Да забравим историята си и холокоста над нас българите.

Или за калфата от същото племе.


Какво падение на нацията!/плевен онлайн портал

от Итернет: д-р инж. Никола Тодоров


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:458 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).