The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Колко мило и лежерно хортуваха крадлата Масларова и хомосексуалния Станишев

България » Сатанисти и предатели на България

Колко мило и лежерно хортуваха крадлата Масларова и хомосексуалния Станишев Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 05 Октомври 2011
Публикацията е прочетена: 5776 пъти

    Днешната пресконференция на БСП след заседанието на ИК на БСП     Просто да се разчустваш и да си помислиш - защо пък не - ама виж колко вече мислят за българския народ!
"Кой от ГЕРБ е разговарял с Кирил Рашков и това ли е причината да бездейства полицията."
     На този въпрос председателят на НС на БСП Сергей Станишев настоя да отговорят лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и председателят на предизборния им щаб Цветан Цветанов.
„Не съм чувал, честно казано, по-голяма глупост - да кажеш, че това е криминален случай и че няма нищо политическо в него”,
коментира Станишев по повод призива на Бойко Борисов случаят Катуница да бъде забравен.
„Как да забравим нещо, което разтърси България? Всички в България живеят в страх”,

като Станишев отбеляза, че Кирил Рашков се пази като зеницата на окото от държавата, под охрана на МВР.

„Защо се пази? Може би има нещо да казва?”,

предположи лидерът на БСП.

„До това нямаше да се стигне, ако полицията беше действала своевременно и беше задържала просто извършителя на това престъпление."

      По думите му това е причината за протестите и хората справедливо се питат дали държавата може да ги защити, или сами трябва да се заемат с това.

      Просто да се разчустваш, ама педерастът-евреин Станешев забравя къде е бил самият той от 1999 до 2009 г., и къде бил циганина Кирил Рашков, действал като престъпник, чрез ДС, още по времето на баща му - Дмитрий Яков Станишев!?

     Той изтъкна, че този въпрос тревожи всички партии, с изключение на управляващите от ГЕРБ и Атака.

„Има отстъпление от правата и свободите на гражданите. България се превръща в репресивна, авторитарна страна”,

предупреди Станишев.

     Той напомни, че цялата държава е впрегната в кампанията на ГЕРБ. Според лидера на БСП истинският проблем на предстоящите избори ще бъде купуването на гласове от ГЕРБ.

„Ще направим всичко възможно да контролираме този процес с наши наблюдатели и застъпници, за да не им мине номерът за фалшификация на резултатите”,

категоричен беше Станишев.

     Лидерът на БСП отново настоя управляващите да кажат каква е връзката между ГЕРБ и Кирил Рашков. Станишев отбеляза, че случаят „Катуница” е показателен за липсата на държавност и за отношението на правителството към въпроса за интеграцията на ромите. Той постави въпросът колко пъти Цветан Цветанов е събирал Съвета по етнически и демографски въпроси. Станишев напомни, че при предишното правителство се работеше за изработване на цялостна политика за интеграция на ромите.

„Само такъв подход може да разкъса порочния кръг между бедност, безработица, престъпност”,

обясни лидерът на БСП. Той изтъкна, че по програмите за временна заетост имаше 88 000 работни места, сега са едва 18 000. Бездейства се и по Програмата за социално включване, която е за 80млн.лв. Програмата за ограмотяване на възрастни хора, планирана за около 100 000 души, вече две години не може да бъде стартирана от правителството.

     Сергей Станишев отбеляза, че в навечерието на изборите, никога местното самоуправление не се е намирало в толкова тежка ситуация.

     Лидерът на БСП отбеляза, че задълженията на общините надхвърлят 200 млн.лв. Това според него е пряко следствие от политиката на ГЕРБ, които всяка година намаляват средствата за местната власт и прехвърлят отговорности от държавата към общините. Резултатът е тежка социална криза в редица общини – те са изправени пред фалит и нямат пари за основни социални дейности.

      Масларова представи законодателните проекти на ПГКБ с предложения за 2012г. в социалната сфера. От левицата предлагат детските добавки да бъдат обвързани с минималната работна заплата и да са 20% от нея. Друга идея на социалистите е обезщетенията на осигурените майки за отпуск за раждане и гледане на малко дете да са равни на минималната работна заплата.

     По- справедливо според БСП е потребителската такса за посещение при лекар за пенсионерите да бъде 1% от минималната пенсия.

     Масларова изрази възмущението си от разбирането на управляващите, че потребителската такса е за да се ограничават хората да ходят на лекар. Социалистите предлагат още максималният осигурителен доход да бъде увеличен на 2700 лв. От левицата са категорични, че трябва да има и стимули за хората след пенсия да остават на пазара на труда. Масларова определи като бедствена ситуацията на пазара на труда.

--- край от пресконференциятя ---

     Иначе Масларова може да е нагла, може да краде като за световно, но наказание за нея няма.

     Защото за съжаление нещата в България, „ако не стават с пари, стават с много пари“.

     А бившата социална министърка има парични знаци в излишък! Няма нужда да казвам, че тези пари са от вашия и моя джоб, но тя ги използва, за да си купи апартамент във Виена, бутикови дрешки, обувчици от естествена тигрова кожа (снимката горе в края), пръстени с диамантчета и не на последно място – свободата си.

     А тя струва … цели 4 милиона лева!

     През ноемри 2009г. Масларова провела тайна среща с високопоставен представител на управляващите и му дала парите, за да не я безпокоят повече и да я оставят на мира.

     Новата власт й поставило само едно условие – вече да не е председател на комисията по социална политика в парламента. Тя наистина беше отстранена от поста и това беше представено на народа като голям скандал, а всъщност си беше истински цирк.
     Прокуратурата ще подмине всички по-сериозни обвинения срещу нея и Масларката ще си живее живота я във Виена, я на някой Карибски остров!

     Не се ядосвайте и не се учудвайте – все пак живеем в България

 (б.а. - От пресата, когато беше министърка в държавата, в която "все пак живеем ". От печатната преса през май 2007 г.:

"...Масларова разходи обувки кристиян Диор за хилядарка...Три пенсии на седмица оставя министърката за прическа...

Елегантни черни кожени обувки с марка Кристиян Диор разходи социалната министърка Емилия Масларова в нощта на евроизборите. В интернет магазините цената им минава 1000 лв....
Министърката на бедните и на пенсионерите не се притеснява да демонстрира предпочитанията си към бутиковите тоалети и аксесоари на световно известни дизайнери. "Всичко ми е марково", глезеше се Масларова на съпартиец. Легенди се носят за слабостта й към Dior и Casadei, към перлите, бялото злато и часовниците уникати. За залитанията й по коафьори и масажисти също се приказва. Само на стилиста си министърката оставя три пъти по 85 лв. на седмица, за да й поддържа прическата. Някакви си три минимални пенсии...


Като видял накъде духа вятърът на промените в Международния пресцентър в НДК, премиерът Станишев призовал министърката си към повече скромност и простота. "Тя обаче, наумили си нещо, връщане няма", кълнеше се човек от правителството. А и вече си била поръчала специалния тоалет за евронощта.

Всъщност с какви очи изисква Станишев приличие от Масларова.

Той самият не беше свалил часовника си - "Картие" от розово злато, с каишка от алигаторска кожа, специална серия в последния каталог на цена 18 000 лева.

Бижу, което така и не декларира.

Ако пък му е подарък, за какви поети насреща ангажименти става дума?

Така че социалната министърка няма от какво да се притеснява. Не само тя, управниците на столетницата по принцип си падат по скъпите маркови вещи.

..."

     А от електронни издания през декември 2009 г., четем: 

"Тази лелка трябва да гори в специален ад. Греховете й са толкова огромни, че дори и дяволите пред нея са хирувимчета послушни. Вече малко ми омръзна да слушам какви са й придобивките. Сега искам да чуя какво са й отнели, но изглежда ще трябва да почакам.

Image


Бедната Емилия има колекция от чанти за близо 30 хиляди лева, хвали се самата тя пред приятелки. Социалната министърка (бившата) е маниачка на скъпите дамски аксесоари, като пазарува от най-елитните модни бутици у нас и в чужбина.

Наскоро Масларова си купила елегантна торба от Виена за зашеметяващите 180 евро.

Бившата министърка е заклета фенка на марката „Версаче“, като дори се е уредила с клиентска карта за намаление.

През последните няколко години Масларова е прибавила близо 20 луксозни чанти към колекцията си, на обща стойност над 30 000 лева.

„Добре че е съпругът ми да ме глези, иначе аз не мога да си ги позволя“, уточнява Масларова.

Мъжът й Антон развива проспериращ бизнес, а според наблюдатели това става, взимайки апетитни държавни поръчки.

..."

     "И к'во? Тука има - .тука нема...  Аз винаги пИчеля - от малък съм ГолЕм побойник" - би казал, в свой стил и в отбран кръг, разбира се, текущият премиер с пожарникарско образование на една държава, в която "все пак живеем ".

     Една държава, в която има и "остойностена свобода", измервана в милиони!

 край - б.а.)

"Свободата, Санчо, е на върха на копието.“ - Мигел Сервантес, (Дон Кихот)

"Човек е свободен само тогава, когато не му се налага да се подчинява на никого, освен на закона.“ - Имануел Кантплевен онлайн портал/
д-р инж. Никола Тодоров

 
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:480 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).