The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Сатанинсти по Света » 1 СЕПТЕМВРИ 1939 - факт от "Единственото ново нещо на този свят е историята, която още не знаете"

Светът - теми, политика, личности » Сатанинсти по Света

1 СЕПТЕМВРИ 1939 - факт от "Единственото ново нещо на този свят е историята, която още не знаете" Изпрати E-mail
Дата на публикуване: 01 Септември 2011
Публикацията е прочетена: 8042 пъти
точно преди 72 г., на 1 септември хитлер напада ...
На днешна дата бе даден стартът на Втората Световна ВойнА!
"Нещото", отдавна планирано, трябваше да стартира...
Било е крайно време...
Или как се генерира "бъдеща" история?А "Нещото" е казано далеч преди това, още през 1932 г.!

Вж. книгата в оригинал...

Introduction

ORIENTATION

The only new thing in this world is the history you don’t know.” (page XIII)

— PRESIDENT HARRY S. TRUMAN

“Единственото ново нещо на този свят е историята, която още не знаете.”,

неслучайно казва още през 1932 г. пред своите бъдещи конгресмени, късният ционист и бъдещ президент на САЩ, евреинът Хари Соломон Труман [1] (от вицепрезидент встъпва в длъжност президент, чак след смъртта на Франклин Делано Рузвелт през април 1945 г.).
          Проф. Ентъни Сатън във въведението от неговата книга "Уолстрийт и възходът на Хитлер" (WALL STREET AND THE RISE OF HITLER) казва  за "неизследваните аспекти на нацизма":

"От началото на 1920  г. различни мнения са се разпространявали в смисъл, че не само немски индустриалци, но също така финансисти от Уолстрийт, са имали роля - вероятно съществена роля - за възхода на Хитлер и нацизма. Тази книга представя доказателства, непубликувани преди това, съпътствани с голяма част от досиетата на Нюрнбергския военен трибунал и в подкрепа на тази хипотеза. Въпреки това, цялостното въздействие и достоверността на доказателства не могат да бъдат намерени при четене на подобни теми в някакъв обем от световната литература. В две предишни мои книги в тази поредица, а именно, Уолстрийт и болшевишката революция [2] и Уолстрийт и Рузвелт [3], са описани ролите на много фирми, а често и на същите лица и техните колеги, режисиращи действията, а и твърде умели в манипулиране на работа и подпомагане на болшевишката революция в Русия през 1917 г., даващи рамо на Франклин Делано Рузвелт в кампанията му в изборите за президент в Съединените щати през 1933 г., както и подпомагане на възхода на Хитлер в Германия преди войната."

          ВСВ има изключително значение в един много важен за Човечеството период, а именно периода1850-1950 г. ВСВ е апотеозът на този период. До тогава такава драма светът никога не е изпитвал.

          Дори д-р Збигнев Бжежински, един от умните войнстващи световни ционисти,  в книгата си “Извън контрол” [4], излязла в САЩ през 1993 г., признава, като дори въвежда ново понятие - мегасмърт, следното:

“Безпрецендентните кръвопролития през ХХ век произтичат непосредствено от фундаменталните екзестенциални сблъсъци... комулативно пораждат двете най-жестоки безчинства на нашето време -  безчинства, които превръщат века на надеждата във век на организираното безумие.”

          Стоп. Забелязвате ли? - “организираното безумие” на “безчинства”-та (двете световни войни), буквално твърди той.

          Бжежински откровено признава организация, а щом има организация на Нещо, има и замисъл, насока, подготовка, дипломация и тайни стратегии за Нещото, за да се провокират и започнат две такива сериозни Неща - като не една, а две световни войни.

          И то за такъв нищожен по продължителност времеви период от световната история.

          Значи някой е имал нужда от мегасмърт и е бързал.

          Този столетен период (1850-1950), който аз наричам Столетието 19/20  в един мой очерк, е бил във фокуса на вниманието на историци и политически анализатори, които преобладаващо са единодушни, че историческите и социалните процеси за този времеви период са били предварително замисляни, направлявани, контролирани и успешно осъществявани от световния юдео-масонския ционизъм, в качеството на невидим и задкулисен център за световно управление и "генериране" на бъдеща история.
          Да, точно така - генериране на бъдеща история. Думите на Хари Соломон Труман не са празни приказки.
          Диполът “Социализъм<<<:>>>Фашизъм” беше целенасочено изграждан с десетилетия, за да има предпоставка за война - ВСВ. На 9 май 1945 диполът стане ненужен и бе разрушен.
          Диполът “Социализъм<<<:>>>Фашизъм” и двете световни войни станаха алфата и омегата в плановете  на международното задкулисие за целия период от средата на 19-ти век до средата на 20-ти век.

          Много анализатори на Столетието 19/20, дефинират тайните цели на двете световни войни като постигане на две Неща, като продукти на  "генерираната бъдеща история":

  1. създаване на държава за евреите - Израел и
  2. световна хегемония на САЩ, като икономическа и военна свръхсила.
          Окончателното рухване през 1989-1990 на компонентата “Социализъм" от дипола, доведе пък до безусловната световна хегемония на САЩ, като икономическа и военна свръхсила.
Включително - тайните цели и на започналата на днешна дата преди 70 г. - истинска Втора Световна Война, спомогнаха за това.
          Знаем с подробности и в детайли историята на ВСВ!
          Но знаем ли скритата история на подбудите и причините за ВСВ?
          За съжаление - все още твърде и оскъдно малко.
          И най-важното!
          Не знаем в исторически прав текст, защо, с каква цел и в чии интерес  "Повече от 60 милиона души загиват във Втората Световна Война, като около 60% от тях са цивилни. 70% от индустриалната инфраструктура в Европа е разрушена", както пише в Уикипедия, свободната енциклопедия???
          Хитлер вероломно..., Сталин не очаквал...
или
          Хитлер нападнал..., Сталин нападнал..., Хитлер пък бил длъжен да се защитава... , Сталин и той същото..., това се върти вече 72 г. от скопени за истината историци, политици, политолози и прочее...
          Защо, с каква цел и в чии интерес се мълчи или усуква?
          Отговор на горния въпрос Човечеството чака вече 72 години!
          А той е ясен, едната от двете цели още не е изпълнена:
  1. създаден е Израел - държавата на евреите. 
  2. осъщестява се в момента световната хегемония на САЩ, като икономическа и военна свръхсила, чрез течащата Глобализация и налагането на Нов Световен Ред.[1]. F. Tupper Saussy, “Rules of Evil: Useful Knowledge About Governing Bodies”, Harper Collins, New York, 2001.
[2]. (New York: Arlington House Publishers, 1974)
[3]. (New York: Arlington House Publishers, 1975)
[4]. Д-р Збигнев Бжежински, “Извън контрол”, Обсидиан, ISBN 954 8240 08 4, С., 1994.Книгата  на
Проф. Ентъни Сатън "Уолстрийт и възхода на Хитлер" в оригинал може да прочетет тук...


И ОЩЕ МАЛКО (ОТгерманския портал “Дойче веле”)ИСТИНА ЗА:

Лъжата, която закопа 50 млн. души през Втората световна...


Лъжата, която закопа 50 млн. души през Втората световна На 24 август 1939 г. в Москва външните министри на Германия и СССР Молотов и Рибентроп подписват Пакта за ненападение (с дата 23 август). Пактът има 10-годишен срок. 2 години по-късно Германия напада СССР.


          Едно от най-бруталните масови унищожения започва с лъжа. При това не особено находчива: Лъжата, че Хитлер бил нападнат от Сталин, така че Германия трябвало да се отбранява. Истини и митове отпреди 72 години.
          Още през 1933 г. националсоциалистите в Германия започват да подготвят атаката срещу СССР. 8 години по-късно тя вече е факт - на 22 юни 1941 г. или преди 70 години, Вермахтът нахлува в Източна Европа, за да започне една от най-бруталните войни на новото време.
"Върховното командване на Вермахта съобщава: С цел защита от голямата опасност от Изток, на 22 юни в 3 часа сутринта Вермахтът се вряза в настъпващите вражески линии. Самолетите на Луфтвафе вече нападат съветския враг".
Източната офанзива на Хитлер започва с тази лъжа. Нападението над СССР не е превантивна мярка на Третия райх, а истинска, добре планирана и дълго подготвяна офанзива срещу една напълно неподготвена и неочакваща атаката страна, която в следващите години е подложена на окупация, унищожение и геноцид.
          Две години по-рано Берлин и Москва сключват споразумение за ненападение, което в нощта на 22 юни продължава да е в сила.

Легендата за самозащита
И въпреки това 3 млн. германски войници настъпват на Изток, въоръжени с най-доброто, което националсоциалистическото правителство е успяло да произведе за военни цели - танкове, самолети, оръжие.
          Легендата, според която Хитлер просто се противопоставил на плана на Сталин да нахлуе на германска земя, се се оказва твърде жилава и оцелява години наред, въпреки че е лишена от всякакво историческо основание:
"Целта на Източната офанзива е била да се завземе СССР, да се унищожи населението му и на цялата територия да бъдат заселени германци. Такава е мечтата на Хитлер за райх, простиращ се от Атлантическия океан до Урал",
казва историкът Волфрам Вете.
          С други думи избиването на източноевропейските евреи, на военноплениците и на цивилното население, всичко това е било премислено. То не е следствие от военното опиянение от последвалите победи на германците. Тъкмо обратното:
          Това опиянение е налице още преди войната и тя е негов продукт. Въпреки масираната пропаганда, германското население не реагира според очакванията на властите при новината за атаката срещу СССР.

Задава се световна война
          Страхът от разрастване на военните действия е силно разпространен, макар никой по онова време да не е подозирал, че жертвите от страна на Вермахта ще се измерват с милиони.
          Наред с германците, в Източната офанзива участват и войски от вече завзетите или съюзнически страни - финландци, италианци, румънци. Задава се истинска световна война.
          Във Великобритания премиерът Уинстън Чърчил се обръща към гражданите с реч по радиото, в която нарича Хитлер "чудовище на злото, ненаситно в потребността си да граби и убива".
          Балтийските страни, Беларус и Украйна просто са прегазени под веригите на германските танкове. Хитлер и генералите му са убедени в бързата победа, в скоростното достигане до съветската столица и нейното завземане. Но те се лъжат.
          Няколко месеца след офанзивата германските отряди затъват в московската зима. Тогава още никой не знае, но от този момент започва крахът на Третия райх, дошъл окончателно през 1945 г. 3 млн. германски войници не се завръщат от Източния фронт. Историкът Волфрам Вете:
"Падналите руснаци обаче са 10 пъти повече. Около 10 млн. са само червеноармейците, над 3 млн. са руските военнопленници в германски лагери, 3 млн. руски евреи са системно изтребени, а цивилните граждани, намерили смъртта си, наброяват над 6 млн."
Премълчаваните истини
          В продължение на години в германското общество темата за масовите убийства на Изток е табу. В спомените доминира ужасът от собствените страдания. Вермахтът е наричан "чист" и "невинен", а цялата отговорност е прехвърлена върху националсоциалистическото ръководство и специалните части като СС.
          Всичко това започна да се променя много бавно и трудно и то благодарение на смели и критично настроени историци, които подхващат тази тема. Започват да се организират тематични изложби, които по радикален начин конфронтират съзнанието на германския гражданин с мрачната истина.
          Днес, 72 години след Източния поход на Вермахта, известен под името операция "Барбароса", темата присъства в множество текстове, коментари и публицистични статии и отдавна вече не е табу.
          На някои места в Германия се организират редовно възпоменания за жертвите, причинени от германското нападение над СССР. Най-голямото последно възпоменание бе организирано в Берлин. Берлинската филхармония изпълни "Ленинградската симфония" на Дмитрий Шостакович.
 


Автор: д-р инж. Никола Тодоров
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:482 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).