The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Светът » Еднополюсен Свят » Светът е глобален и удоволствие дебне отвсякъде

Светът - теми, политика, личности » Еднополюсен Свят

Светът е глобален и удоволствие дебне отвсякъде Изпрати E-mail
Светът - теми, политика, личности - Еднополюсен Свят
Дата на публикуване: 24 Септември 2011
Публикацията е прочетена: 9175 пъти

 

СВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И СПАСЕНИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ - такъв роман на заблудата бе написал някой


 

               Глобалистичната теория за Единна Световна Общност (ЕСО), развивана вече няколко века, уеднаквява на практика днес всички народи – без значение на култура, религия и континенти.

               Светът днес е разкош,  необуздано блудство и префинено удоволствие за привелигированите 10%, а бедност, долнопробен секс и менте удоволствия за останалите 90%.

               2.14% от 10-те % са “богоизбрани”, а останалите 97.86% от човеците в Света са гои, т.е. животни по староеврейски.

               През октомври 2011 човечеството щяло да стане 7 милиарда!

               Такъв разкош в съвременния свят, по всяка вероятност, е бил в апогея на Римската империя, макар че теоретични напъни за ЕСО (светът тогава е Рим), едва ли някой философ, да не говорим за патриций или плебей, се е сетил да развива.

               А по-преди..., за Блудстото на Вавилон, да не говорим – древните летописци са го написали (издялали) и оставили за вековете напред.

               Днешната еквивалентност на обществен Апогей безусловно принадлежи на – неназована още явно - империята САЩ.

               Историята е недвусмислена – апогеят на Римската империя е епохата на Нерон, наследник на пре-предшественика си – Калигула – стартирал безвъзвратно, само за 4 години управление, началото на упадъка и деградацията на империята. В исторически план, има ли някакво значение дали упадъка започва от Калигула или Нерон? Логичното е, че тези  закономерности са валидни и за човешките същества и общества – всяко нещо, съгласно божественият закон (във физичен, биологичен и обществен план) се развива, достига до апогей, деградира и достига своя упадък, и накрая умира.

               Светът днес влезе в своя Апогей с края на Студената война, съпътсван с изгряването на двете звезди – звездата на САЩ, като световна обществена имперска система и звездата на Глобализма, като световен практикум на теорията за ЕСО.

               Същността е в идентичноста при персонифицирането, Рейгън-Буш – Калигула- Нерон, а различието - в обществените опасности – тогава светът е бил голям и опасност е дебнела от всякъде (непресъснати заговори, убийства, нескончаеми войни),  а сега Светът от голям стана глобално-курвенски и удоволствия дебнат от всякъде. Каква ти опасност вече, планетата върви към “единний строй” – Глобализмът!

               Навремето Рейгън нарече СССР империя на Злото, но днес неговите приемници не искат и да чуят, че останалия свят определя САЩ като империя на Глобалното Зло. Без потъналите в разкош управляващи по света глобалисти, разбира се.

               Особено в Европа.

               Това стана, о, каква аналогия, при две идентични обстоятелства. Ако пожарът в Рим през 68 г. сл. Хр. стартирал от две еврейски улици в древния град и император Нерон цяла седмица е халюцинарал със своята арфа, гледайки пожара, то събитието 9/11 и събарянето на кулите-близнаци през 2001, завари Буш на посещение в една детска градина...

               Две събития, две идентични обстоятелства, за началото на края на две империи - отминаващ Апогей и настъпващ Упадък до пълно историческо Изчезване.

 

  “Кодът 9/11”


 След “Кода 9/11” - Апогеят - масово “избуяха” нови сатанисти по света


               А в началото бе... ”триумвиратът”.

 

 Тримата нероновци (троицата), предизвестили настъпването на Апогея


 

  Практикуващият наследник... и поставил началото на Глобализацията


 Част от 10-те % (usa masons)


 Практикуващите в останалия свят от време навреме стават четворица, петорица..., осморица (Г8) ... до 19-торица


 

Апогеят отминава, стъпките са ясни... (руската мечка, както винаги е пияна), настъпва Упадъкът 


  Междинен “аспект” в глобална вече Европа - Берлускони в очакване...


Президент италии

 Така или иначе, Статуите на Свободите, Братствата и Равенствата (за народите, разбира се) изцяло са ташак работа (загубили вече своя смисъл при Глобализацията)


Image New Age - New Statue of Liberty

 «Императорът на Света» прави показно на Саркози; Берлускони в това време си чеше т... (вж. по-горе). Тя е 16- годишна бразилка и се казва Mayora Tavares. Била е част от 53-мата младежи между 14 и 17 години срещнали се с световните лидери от Г8 на срещата в Италия


  В това време, Лезбо- и Гей парадите започнаха по света (Тел Авив-ския парад, в случая); у нас (след влизането ни в ЕС) малко по-скромно

Аксиния Генчева и Деси Петрова-Солджъра лидери/ки/ на гей организацията Джемини-Организатори на гей парада в София, на когото полицията би мирни граждани

 Медиите и содомията у нас (“24часа” на Венелина Гочева, в случая)


 Световното козарче Калитко  обаче, е ненадминато в содомията (къде вървиш може би, Венелина Гочева)

 

 

  Същото и в “Труд” - в случая, къде вървиш може би, Тошо Тошев ( ДС агент “Бор”)


Или когато ти цепнат дънките


 Очевидно германската практикуваща Ангела Меркел се е повлияла от немските експерти по самовнушение (къде вървиш може би, Тошо Тошев)


Идиотското "световно" менкане на длъжности - Путин ще се кандидатира за президент на изборите през 2012 г., а сегашният президент Дмитрий Медведев (Давид Мендел) ще стане премиер на негов място. Това стана ясно на конгреса на партия "Единна Русия", който се проведе на 24 септември в Москва (по руските агенции днес)
               Ето и подробностите (от руските агенции):

               За президент трябва да се кандидатира Владимр Путин. Това заяви настоящият руски държавен глава Медведев по време на конгреса на управляващата в Русия партия „Единна Русия", който се провежда в една от малките арени на стадион „Лужники".

               В отговор Путин заяви, че е готов и върна жеста, обявявайки, че Дмитрий Медведев може да създаде ефективен управленски екип, начело на кабинета.

               Всичко започна, след като в началото на партийния форум бившият президенти и настоящ премиер Путин изтъкна, че с президента Медведев отдавна са се разбрали за бъдещето.

               След което Путин предложи на конгреса листата на Единна Русия за парламентарните избори през декември да бъде оглавена от президента Медведев.

               По думите на бившия държавен глава последните години практиката е листата да бъде водена от президента и според Путин тази традиция не трябва да бъде променяна.
               Самият той преди четири години сензационно оглави предизборната листа, след което стана премиер, докато президентският пост бе зает от Медведев.

               От своя страна Медведев прие предложението на Путин да оглави листата на Единна Русия за предстоящите през декември парламентарни избори.

               Отчитайки предложението да поведа листата, да се заема с партийна работа и при добро представяне на изборите да работя в правителството, смятам, че е правилно конгресът да подкрепи кандидатурата на лидера на партията Владимир Путин за президент на страната, заяви още Медведев.

               Последвалите бурни овации той коментира с думите, че тези аплодисменти му дават правото да не обяснява за опита и авторитета на Путин.


Да вярва човек, да не вярва ли?


               А ние, както винаги, надскачаме света.

               Примери бол, но само два:


   For example: VIP “пресконференция” и Вип “модна икона” у нас. И само у нас!

 

...

               И така нататък, и т.н. Енд соу он. И так далее ...Да продължавам ли?

 

               Божественият закон при залеза на всяка световна империя е сриването на човешката моралност, съпътствано и свеждано единствено, и само единствено, до тоталното персонално плътско удоволствие.

               Едно единствено триединение - яденйè, пиенйè и еб...нйè!

               Това триединение се демонстрира още от 50-те години на миналия век, най-вече в САЩ, а от Ню ейдж епохата и настъпващата Глобализация, вече и в целия свят.

               А някой бе написал роман “СВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И СПАСЕНИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ”!

Филмиран също...

               Пък кой знае, може да е прав – защо пък не - спасение чрез (за) удоволствието... тоталното персонално плътско удоволствие.

               “... и тъй върви светът...”

               Бъдете оптимисти, както всички българи през хилядолетията!

               Една империя загива - били сме свидетели на края на всички империи в Света, ние, българите - от протобългарите до съвременните!

               Мислете позитивно!ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ/
д-р инж. Никола Тодоров

 

 

 

 

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:387 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).