The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Нова България » Брантийската ни държава в годината на Избори 2011

България » Нова България

Брантийската ни държава в годината на Избори 2011 Изпрати E-mail
България - Нова България
Дата на публикуване: 14 Септември 2011
Публикацията е прочетена: 8139 пъти


НАБЛИЖАВАЙКИ ДЕНЯ НА ИЗБОРИ 2011, ПОЛИТИЦИ, СОЦИОЛОЗИ, ЯСНОВИДИ И ОТБРАНИ ПРОСТИТУИРАЩИ ЖУРНАЛИСТИ СЕ СТАРАЯТ НЕУМОРНО ДА ИзКАРАТ цЕЛОКУПНИЯ НАРОД КАТО СБИРОТАК ОТ ШАРМАНТНИ ИДИОТИ

 

Да започнем отзад напред, с ясновидите и социолозите

         Последните месеци особено две “професионалистки” дооформиха окончателно образа на България.

Особено в годината на Избори 2011.

 

Едната е личната ясновидка на Берлускони Теодора Стефанова

 Ясновидка на Берлускони е сигурна в божествения дух на Бойко, дори видяла НЛО в ... тиган

“Бойко Борисов е богоизбран и тази сила, този дух, който носи, е от друга цивилизация”,

каза тя в специално интервю.

Публикуваме част от едно интервюто на Теодора Стефанова, гадателка на Берлускони, пред в-к “Стандарт”:

Г-жо Стефанова, столичанин е заснел в петък вечерта поява на НЛО над кв. "Бояна". Какъв знак е това?

Извънземно е, аз следя нещата. Такива се появяват над Англия, Италия, не е и случайно, че точно над България се е появило в такъв момент. Това е добра енергия, знак да се обедини нацията. И точно появата му над квартала, в който е резиденцията на премиера Бойко Борисов, показва, че той е обединител на нацията. Защо не се появи в Плевен или Смолян?

Бойко Борисов е богоизбран и тази сила, този дух, който носи, е от друга цивилизация. Като Силвио. Само да допълня, че и в моя дом се появи НЛО в един тиган. Няма да забравя датата - 22 март в 14.30 ч. Тиганът беше нов и когато пуснах вода да го изплакна, се появиха в него ясни концентрични кръгове, които си смениха цвета, преливаха. Показах го и в телевизията, в "Доматтина 5".

 

Другата е шефката на МБМД

 Шефката на "ЕмБиЕмДи" се оказа авторка на фамозен продукт ала Кашпировски в социологията

         Два часа след номинацията на 4 септември на Бойковия фаворит Плевнелиев за президент в Избори 2011, проституиращата социологическа гилдия го тури на върха на класацията. Интересното е, че веднага казионните вестници и телевизии, изключителни спецове в журналистическото фелацио, бяха изготвили своите графици, таблици, диаграми и слайдове, на базата на някакъв фамозен продукт на социологията.

         Така например, 24chasa.bg беше "провел" вече проучването, изработил резултата таблично и към към 19 ч. публикува долното:

 

 

         Изключителен синхрон в предварителната манипулация на подготвения от месеци сценарии за фарса, наречен "Избори 2011"!!!

         Оказва се,  че авторка на фамозния продукт на социологията за готовия табличен плакат е видната социоложка Мира Радева. Тя на мига изкара данни, че Плевнелиев печели симпатиите на 32.7% от българите. Миглена Кунева и Ивайло Калфин са съответно с 15.7% и 12.3%, т.е. сегашният строителен министър няма конкуренция в надпреварата за държавен глава.

         И любовник да й беше, такава глупост за светкавични проучвания, е световна идиотщина.

         Неприятни са не данните на Радева. А начина и времето на показването им – точно в деня на обявяването на номинацията на Плевнелиев, като част от замисления от ГЕРБ празник.

         Ясно е, че проучването е извършено доста преди това, като все още неиздигнатият Плевнелиев е бил вкаран във въпросника. Анкетьорите на Радева са знаели какво да питат, тя пък е била посветена, че точно строителният министър ще е кандидат.

         Още повече, че в продължилата порнография същия следобед на 4 септември, в предаването "На 4 очи" по Нова телевизия, Пожарникарят изтресе, че Росен Плевнелиев научил днес в 14,00 часа, че твърдо и окончателно е кандидатът на ГЕРБ и, че Плевнелиев го спечелил като му казал:

"Никога не съм се скарал с човек, не съм се сбил.Това е много важно за един държавен глава, да умее да балансира и да се разбира с всички".

Независимо какво казва Пожарникарят, набедената за шаманка на социологията е знаела преди 14 ч., когато още самият Плевнелиев не е знаел, че е номиниран.

         Тъй преднината, която застаряващата социоложка даде на Плевнелиев се превърна в тост, който лично тя вдигнала на финала на тържеството същата вечер.

А политиците?

         Те допринесоха много досега за образа ни на държава от брантии. Никога досега в изпразнената от десетилетия откъм мозъци и енергични млади хора, застаряваща България не е имало толкова «качествени» хора и «професионалисти» за кандидат-президенти.

         От една страна това са профита като Росен Плевнелиев и Маргарита Попова, школуваните и опитни политици като Ивайло Калфин, напуснал партията си пред 2004 г., опростил последния дълг на Либия кам България и Меглена Кунева, участваща в «Гибонската афера» още през 1992 г., а наред с това и любимия актьор Стефан Данаилов, чието писмо разплака коравите сърца на социалистите на пленума, издигнал го за кандидат президент (Странно е, че Ламбо се съгласи да е вице на Ивайло Калфин, след като той лично беше предложил Георги Кадиев за кандидат-президент, но нейсе.)

         Да не пропуснем кандидата на РЗС Атанас Семов, запазен неоцапан като политик, с реномето на доцент от юридическия факултет на СУ, където синът на Марко Семов преподава международно право и международни отношения.

         Да не пропуснем и кандидата на «Атака» Волен Сидеров, предал и осребрил при Пожарникаря надеждите на 450 000 гласоподаватели.

         Да не пропуснем накрая и кандидата на ( какво???) Алексей Петров с истинско рожденно име Асан Омеров, съдружник и спаринг партньор и до ден днешен на Пожарникаря.

 

Важното е, че всички те са много «честни професионалисти», дори неопетнени като политици.

 

Росен Плевнелиев - "Най-честния министър"  е много по-добър като лъжец

         След като, по всеобщо мнение - «честен министър», Плевнелиев се оказа единственият министър, осъществил, още световно неизвестен, няколко мегатърга за строителство на магистрали без скандали, сега неговият колега по партия, уж за да илюстрира почтеността му, разказа в петък, 12 септември, как още през 2007 г. трима съветници от предишния СОС са поискали 500 000 евро от Росен Плевнелиев.

Но кой да ти знае още, че през 90-те строил Райхстага. Да, да, Райхстага!

         Залогът - придвижване на проекта за софийския Бизнес парк, изпълняван от фирма "Линднер". И то след като беше попитан за друг случай, споделен от Плевнелиев преди време, че му е предлаган подкуп от 50 000 евро.

Цветанов, по онова време заместник-кмет на София по сигурността, допълни, че бил посъветвал Плевнелиев, по онова време топ мениджър на "Линднер", да подаде сигнал в полицията, но той отказал. Причината била, че "не иска да се занимава, и няма да участва в този механизъм".

         Според Наказателно-процесуалния кодекс гражданите са "обществено задължени" да уведомят полицията или прокуратура за подобни случаи. Длъжностите лица са длъжни от своя страна незабавно да уведомят компетентните органи, ако имат подобна информация.

         Както отбелязват някои журналисти, това показва тотално непознаване на Цветанов на ресорното му законодателство, и така вицепремиерът здравата се накисва, след като някой го е избрал за рупор на историята. Добре, че Цветанов не каза докладвал ли е на кмета Бойко Борисов - или и от него е скрил...

         Историята, която Цветанов раздуха, и както върви, ще подпали и неговата чергица, прилича на една друга преди време - с един от хората от БСП, с който си бяха, а може би и още, са си близки. През март 2008 г. депутатите от парламентарната вътрешна комисия получиха писмо от ДАНС с подробности за за срещата на министъра на вътрешните работи Румен Петков с дупнишките бизнесмени братя Галеви, на която е присъствал и оперативен работник на службите. В писмото изрично се посочваше, че името на служителя няма да бъде назовано.

         По-късно събитията се развиха така. В 00.36 часа на 27 март агенция "Фокус" съобщи, че бившият директор на ГДБОП Ваньо Танов е казал пред вътрешната комисия в парламента, че Алексей Петров е присъствал на срещата на министъра на вътрешните работи Румен Петков с двамата бизнесмени от Дупница - Пламен Галев и Асен Христов, и така го е разконспирирал като секретен сътрудник на службите.

         Румен Петков даде специално изявление за "Фокус" колко е възмутен и отвратен от постъпката на Танов.

"Политическата низост на един общински съветник от ГЕРБ, провалил се кандидат-кмет на Русе, доведе дотам да бъде разкрита самоличността на един офицер на прикритие, отличаван за добрата си работа в полза на държавата",

заяви Петков.
         В по-нови времена съдът оправда Петков за "осветяването" на Петров.

         Ако вицепремиерът, вътрешен министър и председател на предизборния щаб на ГЕРБ за изборите се изпуснал наистина без да иска, това говори много лошо за персоналните му качества. Ама много лошо.

         Главният прокурор Борис Велчев вече е сезиран от Асоциация на свободното слова "Анна Политковская" за изнудването с искане на подкуп, на което е бил подложен  Росен Плевнелиев.

         Писмото до Борис Велчев е изпратено с копие до председателя на Европейския парламент Йежи Бузек и подателите настояват Европейският парламент

"да следи отблизо това публично разкрито нарушаване на закона в най-висшите кръгове на политическата олигархия в България".

         Вечномигащият главен прокурор веднага реагира.

         Както си му е редът, БСП подхвана темата. Кандидатът й за кмет на София Георги Кадиев, който е общински съветник, заяви, че един от тримата общинари, поискали подкуп от Плевнелиев, в момента е от групата на ГЕРБ в СОС. Според него другите двама са от т.нар. десни партии - бивши общински съветници, близки до Стефан Софиянски. (А това вече е ново двайсе - защото т.нар. ОДС на Софиянски се оказа едно от клинчетата, използвани от ГЕРБ, за да разбият Синята коалиция...)

         Да теглим чертата: Плевнелиев мълчи по темата, както мълча и след акцията на Цветанов и МВР на магистрала "Тракия". Настоящата кметица на София Йорданка Фандъкова, за която Кадиев твърди, че е знаела, също мълчи.

         Гномчето Росен или Бен Гън, наричан така от съучениците му, спало по паркинги като гастарбайтер в Германия, строило Райхстага, минало през... и заслужило доверието на германски инвеститори, станало министър, а онзи ден номинирано за президент, ще се окаже много по-добър лъжец, обучен в позата да изглежда честен наивник.           

         А защо се оказва много по-добър лъжец ?

         Защото в материал на в-к Десант се твърди, че "най-честният министър" построил в нарушение на законите "бяла спретната къщурка":

«Жители на град Черноморец, община Созопол се обадиха възмутени в редакцията, пише По материали на в-к Десант, за да съобщят, че от няколко дни се прокарва път през безлюдните поляни, водещ не към някое населено място или курортно образувание, а само и единствено към вилата на транспортния министър Росен Плевнелиев.»

Image

«Не искахме да вярваме на очите си, когато в четвъртък сутринта екипът ни се озова на мястото.

Оказа се, че Плевнелиев наистина е построил бяла спретната къщурка на три етажа, с барбекю, с басейн и лодка отпред. При това не къде да е, а на самите скали между къмпинг „Черноморец“ и града. Наоколо няма жива душа, нито друга сграда. Имот за богоизбран, който знае какво иска и как да го направи, когато има време за отмора. До този имот в момента се строи път с дължина два километра (виж сн.2), който да го свърже директно с града Черноморец. Иначе до вилата си на скалите министърът трябва да пътува през черна прашна просека, покрай къмпинга и неурбанизираната зона, дълга повече от 3 км. Заварихме насипания чакъл, подготвен за асфалтиране.»,

пише още в материала.

 

%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2 %D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86 300x174 Лукс! Законна ли е вилата на Плевнелиев? (СНИМКИ) Постройката незаконно (баш на брега) е кацнала на скалите - изключително държавна собственост!

Image

„Пътят не може просто така да се прокара, трябва да има подробен устройствен план за тази зона, би трябвало да е предвиден, отказвам друг коментар, известно ми е че там сега се извършват някакви строителни дейности, но от частна фирма“,

каза кметът на Черноморец Добри Добрев.

         Защото според декларацията до Сметната палата семейство Плевнелиеви притежават имоти, на които могат да завидят голяма част от родните богаташи. От петте им къщи 2 са в София, а другите в Разлог, Черноморец и Гърция, описани по-горе. Семейство Плевнелиеви се ширят в ежедневния си ритъм в луксозна къща в тузарския комплекс „Резиденшъл парк” до Околовръстно шосе, която купуват през 2010 г.

 

DSC04339 300x194 Вижте палата на Росен Плевнелиев и не питайте за парите! Тук живее Юлияна с Бен Гън (Росен) - луксозна 2-етажна къща с басейн в баровския комплекс „Резиденшъл Парк София” (имота тук, според Григор Лилов, е 4 млн. лв. като специално строителство)

         "Най-честния министър" предлага и "дребни" поправки в управлението на държавните фирми, които трябва да позволят на чиновниците да участват в бордовете на повече от 1 дружество (на практика разбирай N на брой), без да получават заплата, се оказат далеч по- скандални.

Така например, "дребните" поправки ще позволяват в някои сектори, като здравеопазването, без проблем различни болници, които са конкуренти, да се управляват или контролират от едни и същи хора.
От бордове с чиновници в повече от 1 дружество (на практика разбирай N на брой), без да получават заплата, нали?

         Защото семейството, т.е. жена му (потенциалната първа дама Юлиана) е декларирала е 12 млн. лв. в банкови сметки.

 

Ивайло Калфин

         За него е ясно, освен, че се срамува да се нарече евреин («поради что срамишся да се назовеш...»), лично поема задължението тайно да съгласува, като външен министър, пред тогавашния американски посланик да се опростят последните 58.3 млн. долара дълг на Либия, т.е. медицински сестри срещу дъг. Досущ като Гоце навремето - «Петрол срещу храни» със Садам Хюсеин на стойност 12.5 млрд. долара (няма грешка - милиарда).

 

Меглена Кунева

         Освен Габонската афера, тя си е уредила старините си, а накрая обожателят й Барозу я уредил и в борда на банка «Париба»...

         Това не значи, че не може да ни стане президент, нали?

 

Атанас Семов

         Преди време върху неопетнената репутацията на доц. Семов на юрист и преподавател от СУ се появи публично едно дребно петънце.

Излъчен репортаж по (любимата на премиера и ГЕРБ) Нова тв с автор Диляна Гайтанджиева за суми от такси на студенти по право, преведени по сметката на частно сдружение.

В сдружението са деканът и някои преподаватели от Юридическия факултет на Софийския университет, където доц. Семов преподава международно право и международни отношения.

         Впрочем, Гайтанджиева е същата журналистка, която излъчи репортажа за митничарските къщи, за който предварително, както стана ясно, е уведомен премиерът Борисов.

В крайна сметка дори и от репортажа се разбра, че де юре в плащаните от студентите суми и употребявани от сдружението за хотели и лекции на чуждестранни лектори, няма нищо незаконно. Студентите са обучавани в магистърска програма "Право на Европейския съюз". Най-малкото журналистката можеше да предположи, че топ юристите все ще си изпипат нещата...

         Това не значи, че той не може да ни стане президент, нали?

 

Волен Сидеров

         Дучето Волен, който абсолютно съзнателно имитира жестовете и излъчването на фюрера Хитлер, продаде на Пожарникаря надеждите на 450 000 гласоподаватели на «Атака», вече изгуби търпение и започна веднага след избори 2009 да осребрява участието си във властта

         Това не значи, че той не може да ни стане президент, нали?

 

Алексей Петров

         Че Асан Омеров бил ортак в тъмни дела с Пожарникаря, а сега са «люти врагове» или пък е приятел със сегашния Гоце ..., какво значение има.

         Това не значи, че той не може да ни стане президент, нали?

 

И накрая вицето Стефан Данаилов

         За онзи злополучен филм на Мишел Бонев "Сбогом, мамо" и разрешената му субсидия от 330 000 лева, осигурена от българските данъкоплатци, отговорността е именно на Стефан Данаилов. По време на тройната коалиция, когато беше министър на културата, той и италианският му колега подписаха договор за съвместни продукции Италия-България. Това разкри италианското издание "Република" в разгара на скандала с Бонев и творението й на Апенините...

След като БСП номинира Стефан Данаилов, единственият гласувал против кандидатурата на Данаилов - бившият депутат Георги Близнашки, заяви, че с издигането на Ламбо се разчита на някаква емоционална свръхмобилизация вляво въз основа на носталгията на поколения, израснали с "На всеки километър", "Дами канят" и пр.

Разбира се, че е прав. Няма роля, която Ламбо да не може да изиграе, та вицепрезидент ли ще му се опре. Кандидатурата му още просълзява. Ето на такъв човек му отива да помилва престъпници...

         Това значи, че той може да ни стане вицепрезидент, а не значи, че той не може да ни стане вицепрезидент, нали?

 

Затова сме брантийска държава, защото ни управляват брантии, брантии ги обожествяват, венцехвалят и утвърждават, а ние като народ ги търпим овчедушно!

 

 

 

плевен онлайн портал/
д-р инж. Никола Тодоров

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:232 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).