The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Онлайн запознанства

България » Сатанисти и предатели на България

Борис Велчев нищи (или си чеши ташаците за) подкупа на Плевнелиев Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 13 Септември 2011
Публикацията е прочетена: 8998 пъти
Борис Велчев Image обясни, че говори само днес (13-ти септември) и няма да прави изявления по никакви теми следващите 40 дни (няма да пресмятаме кога се пада!)

"Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен"

Кърт ВонегътПрокуратурата нищи подкупа на Плевнелиев..., тръбяха електронни и хартиени медии на 13 септември, цял ден у нас!

"Софийската градска прокуратура ще проверява сигнала срещу Росен Плевнелиев за това, че през 2007 година не е сезирал съответните органи за поискан му от общинари подкуп в размер на 500 000 евро.",

заяви главният прокурор Борис Велчев преди редовното заседание на ВСС.

"Не очаквайте прокуратурата да стане фактор в решаването на изборите. Много ми се иска тези избори да бъдат спечелени от този, който е по-добър като политик, а не от този, който е съумял да вкара повече сигнали срещу своите опоненти. Преди да изясним фактите, нека не приписваме вяра или недоверие на г-н Плевнелиев",

заяви Борис Велчев.


Почти всички журналисти клатеха глави в знак на одобрение, колко много му се искало кой да спечели тези избори.


Велчев съобщи още, че до края на седмицата ще бъдат изяснени правилата и ще бъде подписана инструкция за създаване на организация в прокуратурата за реакция на сигнали за купуване на гласове и други нарушения покрай изборите, като допълни, че той самият .

Защо точно 40 дни той не обясни - за мъртвец ли става дума или до Денят за размисъл - така и не стана ясно, пък и никой журналист не го попита.

"Вече са проведени разговори по въпроса с ръководството на ДАНС и МВР. Такива щабове винаги са правени при избори, но този път ще се опитаме да бъде организацията по-добра на базата на натрупания опит през годините,

каза той.


Вечномигащият главен прокурор е категорично убедителен, че ще бъде създадена организация, която да реагира своевременно и бързо на всеки сигнал за купуване на гласове и други нарушения.


По-късно депутатът от Партията, от която се е пръкнал и Главния прокурор, Антон Кутев поиска Плевнелиев да отговори дали е търсил през 2008г. помощта на общинските съветници от БСП, за да бъде решен благоприятно казусът за него.

Секретарят на НС на БСП попита колко от тримата съветници от 2007г., които са искали подкуп, са станали общински съветници от ГЕРБ. Кутев поиска да знае и защо Плевнелиев не е информирал МВР и дали е информирал тогавашния кмет Бойко Борисов и председателя на Общинския съвет.

Депутатът заяви, че не знае цялата истина по случая и че не знае кой точно е предлагал подкуп на Плевнелиев, но допълни, че би искал да чуе истината от него.

„В началото на този скандал обаче аз бях общински съветник и си спомням за тази сделка. Тук става дума за 2 различни сделки – едната е през 2007 г. и аз й бях свидетел. Тогава ставаше дума за отчуждаване на имоти чрез замяна и се занимавахме с тази сделка, а в крайна сметка тя бе отказана”,

разказа пред журналисти Кутев.

„Росен Плевнелиев дойде и ни каза, че ни е много благодарен за това, че сме го подкрепили единствени и то без да сме поискали нищо срещу това. Очевидно, други хора са искали нещо и не са го получили”,

допълни още той.
По думите му през март 2008 г. сделката отново е влязла на дневен ред с решение терените да се прехвърлят към „Софийски имоти”, но тогава той вече не е бил общински съветник.


И така, дрън-дрън, та пляс - до Избори 2011! Май тогава са 40-те дни Борисвелчевото мълчание?


Проституиращите журналисти слушат (без да питат), някои от стадото блеят, а новия бардак със старите (и някои нови) брантии чакат с нетърпение 40-те дни до гарантираните им успехи в Избори 2011!


А самият Плевнелиев, в същото време е доволен, че няма кой да попита за незаконните му имоти (например по Черноморието)


ImageСамотната "бяла спретнатата къщурка" се "кипри" незаконно (баш на брега) върху скаличките близо до Черноморец


%D0%9F%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%B2 %D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86 300x174 Лукс! Законна ли е вилата на Плевнелиев? (СНИМКИ)
Постройката незаконно (баш на брега) е кацнала на скалите - изключително държавна собственост!


Иначе лицето главпрокурор, "нищи" яко...
плевен онлайн портал/

д-р инж. Никола Тодоров


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:410 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).