The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Клоаката на България » 7 въпроса на РЗС, чакащи отговор до 18 т.м. от Росен Плевнелиев

България » Клоаката на България

7 въпроса на РЗС, чакащи отговор до 18 т.м. от Росен Плевнелиев Изпрати E-mail
България - Клоаката на България
Дата на публикуване: 12 Септември 2011
Публикацията е прочетена: 5104 пъти

Скандални въпроси зададе на 9 септември кандидатът на РЗС за президент Атанас Семов на кандидата на ГЕРБ Росен Плевнелиев
„Днес само задаваме въпроси и се надяваме Росен Плевнелиев публично да даде отговори на тях, в противен случай от РЗС ще изнесем цялата информация, с която разполагаме, подплатена с доказателства. Ако последва отново оглушително мълчание от страна на лидера на ГЕРБ или кандидата за президент, сме готови да го направим на специален форум още на 18 септември. Всичко това е важно, за да се знае какво може да се очаква от кандидата, ако бъде избран.”

Ето и въпросите към Росен Плевнелиев:

  1. - През коя година и с чий протекции, фирмата „Ирис Интернейшънъл” подписва договор с немската строителна фирма „Линдер”?
  2. - В качеството си на управител на „Ирис Интернейшънъл” Росен Плевнелиев подписвал ли е декларации с невярно съдържание, относно спазване на минималните възнаглаждения на работниците, съгласно законодателството в Германия и внасянето на осигуровки върху тези суми?
  3. - Констатирано ли е от немската държава трайно нарушаване на трудовото законодателство на Германия от страна на Росен Плевнелиев при подписването на трудови договори с работниците му и при внасянето на осигурителни вноски и в какви актове на немската държава са тези констатации?
  4. - Стигнало ли се е в резултат на тези констатации до лишаване на фирмата му „Ирис Интернейшънъл” от правото да осъществява дейност на територията на Федерална република Германия?
  5. - Какви санкции е наложила немската държава на фирмата „Ирис Интернейшънъл” и платил ли е г-н Плевнелиев наложените глоби?
  6. - Когато са констатирани тези нередности наложена ли е и каква забрана на г-н Росен Плевнелиев за влизане на територията на Германия – черен печат или друга мярка?
  7. - Налагането на кандидутурата на Росен Плевнелиев изисква остра реакция. Г-н Плевнелиев се появи от нищото и беше утвърден като изцяло медиен продукт, типичен ПР резултат. Нещо като певицата Мадона в българската политика. Дори и иницалите са му „ПР”. В продължение на две години неговият имидж беше изграждан последователно и то с държавни пари. Парите, които неговото министерство даваше на медиите и най-вече парите от държавния бюджет, с които той плащаше показните и ужасно скъпи магистрали, убеждавайки ни, че това били европейски пари. Колко точно струват построените за две години от него магистрали и как са платени? Каква част от плащанията са направени със средства от държавния бюджет, които е можело да бъдат насочени за разплащане на огромните задължения на държавата за българския бизнес и по този начин за намаляване на безработицата и повишаване на доходите? Настояваме и премиерът Борисов да си провери кандидата, ако случайно в пореден пристъп на самодоволство, не го е направил навреме.

Много интересни въпроси, защото в експозето си при номинирането му за кандидат президент на 4 т.м., Плевнелиев каза с притеснено изражение, този път - на второстепенен актьор:

“Тогава, когато спах по паркингите през зимата в Германия, не очаквах, че седем години по-късно ще участвам в строителството на Райхстага.”

"Като президент знам какво трябва да правя и какво да не трябва правя...",

продължи притесненият актьор...


Много интересно какво мислят германците за "строителя" на Райхстага.


Така че, споко до 18 септември! / плевен онлайн портал

д-р инж. Никола Тодоров


‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:395 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).