The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Гномът Шимон Дянков нагло излъга пак: Парите от резерва на здравната каса били непокътнати

България » Сатанисти и предатели на България

Гномът Шимон Дянков нагло излъга пак: Парите от резерва на здравната каса били непокътнати Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 09 Септември 2011
Публикацията е прочетена: 6286 пъти
вчера в парламента финансовият министър Симеон Дянков нагло излъга, че Резервът на здравната каса каса е неизменна част от фискалния резерв.
А в същност не е! резервът е вложен в т.н. Special Drawing Rights - Специалните права за тираж и са трансформирани в международни резервни активи (хартийки) в чуждестранна валута към МВФ и Световната банка, чийто агент е прешълецът-министър


Резервът на здравната каса каса е неизменна част от фискалния резерв и си е там, с други думи парите са непокътнати, те не са били използвани за други нужди.
Това обяви вчера в парламента финансовият министър Симеон Дянков в отговор на въпрос от депутати от БСП и ДПС за какво са използвани прехвърлените в края на миналата година 1.4 млрд. лв. от резерва на касата към фискалния резерв.
А днес, 9 септември, ГЕРБ бламира чрез липса на кворум за изслушване на Симеон Дянков в парламентарния контрол. Типичен Деветотосептиврийски приьом!

Прехвърлянето на трупания с години резерв на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), който трябва да подсигури системата на здравеопазване в кризисни ситуации, се случи в края на миналата година с приемането на закона за държавния бюджет. Така правителството получи възможност да се разпорежда със спестените здравни вноски и да ги харчи за разходи, които нямат нищо общо със здравеопазването.

Близо година, след като решихте да използвате парите, събирани от българските граждани за здраве за запълване на дупки в бюджета, нашите опасения се оказаха факт, обяви Мая Манолоова от БСП. Хората бяха демотивирани да плащат здравните си осигуровки и вече близо 2 млн. българи не са осигурени и реформа в здравеопазването няма, защото няма пари за нея, уточни тя.

Манолова напомни за няколкото фалирали общински болници, за преразхода на средствата за лекарства, плащани от НЗОК и за проблемите на спешната помощ и недостатъчните средства за трансплантации и лечение на деца в чужбина. За липсата на реформа в здравеопазването и пари за нея говориха и депутатите Пламен Орешарски (БСП) и Хасан Адемов (ДПС)

В отговор на тези обвинения Дянков обяви, че в най-добрата във финансово отношение за Европа България 2008 г. тройната коалиция е отделила 2.831 млрд. лв. за здравеопазване, а през кризисната 2011 г. средствата са 3.251 млрд. лв. По думите му парите тази година са повече и като процент от БВП в сравнение с 2008 г. "Никога не е имало повече пари за здравеопазване", обяви за пореден път финансовият министър.

А каква е истината!

Да припомня на незнаещите (или добре забравилите) какво се случи през август на 2009 г., току-що дошли на власт гномите от ГЕРБ!
ИСТИНАТА е:
И то по време на криза!
Но и това не е всичко...
Както добре сте забравили, на 31 Август 2009 г.,  Дянков извади от резервите на НОИ и Здравната Каса над 1 млрд. $ и ги подари на юдо - хазарските банкери, които именно за това го пратиха тук. А това са парите от здравни осигуровки на българите.
Ето защо лекарите у нас, две години вече се "чудят" къде изчзнаха 1 млрд. и 400 млн. лв от Здравната Каса.

Но нищо за чудене няма: Дянков купи с тези наши пари, най-вече на болните българи, т.н.  СПТ * (Специални Права за Тираж) или никому ненужни хартийки на МВФ.  С тези наши пари юдо - хазарите щели да ни отпуснат заем..., но с мно-о-о-о-го благоприятна лихва...(ако се наложило, обаче)...

А в същност, парите от резерва на ЗК стоят във вид на хартийки, наречени активи, без грам лихва!!!
Както Тодор Живков подари златните резерви на БНБ от 22 тона злато на СССР през 1962 г.
С това Дянков е нарушил закона за ЗК и трябва да бъде съден!!!

Затова евреинът, прешълецът-министър и агент на МВФ и Световната банка така неистово бяга от обяснението за потъналите 1 млрд. и 400 млн. лв., предназначени за здравето на българите!
Тотално предателство!(б.а. - * SDRs - (Special Drawing Rights) - Специалните права за тираж (СПТ) са международни резервни активи в чуждестранна валута. Разпределени по нации от Международния валутен фонд (МВФ), едни СПТ представляват вземания в чуждестранни валути, които могат да бъдат обменяни в моменти на нужда. - вж.: http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Drawing_Rights)плевен онлайн портал/
д-р инж. Никола Тодоров

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:411 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).