The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Иван Костов протягал ръце към US посолството и настоявал от там за вътрешноутробен натиск върху СДС

България » Сатанисти и предатели на България

Иван Костов протягал ръце към US посолството и настоявал от там за вътрешноутробен натиск върху СДС Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 03 Септември 2011
Публикацията е прочетена: 5410 пъти


Мартин Димитров искал от посолството пък да му осребрят компромиса


  Wikileaks публикува секретния Доклад (каблограма) от 2009 г. на US посланичката Нанси Макълдауни с унизителния анализ за създаването на Синята коалиция между Иван Костов (ДСБ) и Мартин Димитров (СДС)


През март 2009 г. US посланичката у нас Нанси Макълдауни изготвя секретна каблограма до Държавния департамент и ЦРУ по повод създаването на Синята коалиция. Тя прави един унизителен анализ, относно участниците в преговорите, за скритите от народа перипетии при създаването на Синята коалиция между Иван Костов (ДСБ) и Мартин Димитров (СДС).

Тя буквално пише:

...

4. (C) Докато все още течаха преговорите за коалицията, двете партии протегнаха ръка към Посолството. Костов ни помоли с искане да натиснем СДС, за да се уеднаквят техните условия с условията му, а пък СДС допълнително попита колко трябва да струва този компромис. Четкайки ги отстрани, Посланикът ясно постави въпроса в отделни срещи с Костов и Димитров, че единството е от ключово значение за оцеляването на център-дясното, и че двете партии трябва да вземат своите собствени трудни решения за в бъдеще.

...

Посланичката Макълдауни ясно разкрива продажната им колониална и предателска същност с насмешките за протегната ръка и “Четкайки ги отстрани...” (тя, като обучен дипломат, ясно подсказва на работодателите си - ЦРУ и Държавния департамент, че предателите не трябва да се уважават):

Докато все още течаха преговорите за коалицията, двете партии протегнаха ръка към Посолството. Костов ни помоли с искане да натиснем СДС, за да се уеднаквят техните условия с условията му, а пък СДС допълнително попита колко трябва да струва този компромис. Четкайки ги отстрани, Посланикът ясно постави въпроса в отделни срещи с Костов и Димитров, че...”

Какъв е бил натиска към СДС и недоразумението Мартин Димитров можем само да гадаем..., но "колко трябва да струва този компромис" за самото недоразумение стана ясно по-после.

Не трябва много да се учудваме - в крайна сметка не създаде ли СДС Андрей Луканов в кабинета на тогавашния US посланик Пол Солански (със съгласуването на съветския посланик Шарапов, разбира се)?

А кой създаде пък Иван Костов?...

Родилният вътрешноутробен натиск на американските посланици при раждането на "демокрацията" в България отдавна не е Terra incognita.


Пълният текст на каблограмата е показан тук.


А сега тези двама предатели, със или без US натиск, разиграват нов цирк за Избори 2011.

Днес, един от гномите, Мартин Димитров се изяви отново.

"Имам решение за широко дясно обединение. Всички партии от Синята коалиция и всеки друг, ако иска, може да дойде, например ОДС.",
каза по НТВ лидерът на СДС Мартин Димитров. Според него, ако не се потърсело максимално широко разширение на тези избори, щяло да има няколко десни кандидати.
"Идеята е, че се опитваме да имаме един кандидат.",
каза той и настоя, че конфликт в Синята коалиция няма, но има различен подход за президентските избори. Сините подкрепят и Прошко Прошков, но чакат от три месеца ДСБ начело с Костов да изберат вицепрезидент.
"В Синята коалиция някои смятали, че шансовете не са големи, но на нас това не ни харесва, ние сме длъжни да опитаме наистина.",
каза М. Димитров.


И ето го новия момент в цирка Избори 2011 - вътрешноутробният натиск доведе до раждането на нова коалиция с инициативата този път на недоразумението Мартин Димитров.

Коалицията се роди на 1 септ. и се състои от седем формации, сред които и СДС, като са внесли в Централната избирателна комисия (ЦИК) документите си за участие в президентската надпревара.
Името на новородената коалиция е "Съюз на десните сили" и в нея влизат партиите на старите политически трупове и отдавна омръзнали ни гноми от т.н. ново ОДС:

  • "Радикали" на Евгений Бакърджиев,
  • "Гергьовден" на Любен Дилов,
  • ССД на Стефан Софиянски,
  • Демократическата партия на ...
  •  и др.
  • Очаквали само Иван Костов. Имало уговорка с ДСБ да се търси разширение и да се водят разговори в тази посока, казал М. Димитров.


Каква посредственост! Каква наглост! Каква продажност!

плевен онлайн портал/

Автор и превод: д-р инж. Никола Тодоров

Source: wikileaks.org...
‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:495 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).