The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » Новини » Общество » Зам-министър по горите Георги Костов мутра: Пребива шофьор на пътя, преследва го, бяга от полицията!

Новини » Общество

Зам-министър по горите Георги Костов мутра: Пребива шофьор на пътя, преследва го, бяга от полицията! Изпрати E-mail
Новините - Общество
Дата на публикуване: 03 Септември 2011
Публикацията е прочетена: 22975 пъти
Зам-министърът на земеделието, отговарящ за горите Георги Костов и шофьорът му сътворяват истински екшън със служебен министерски джип край Стара Загора, демонстрирайки арогантност и самонадеяност като истински мутри


Заместник министърът на земеделието Георги Костов и шофьорът му със служебен министерски джип сътворяват истински екшън край Стара Загора, демонстрирайки арогантност и самонадеяност като истински мутри:

Сечат пътя на автомобил, настигат го, пребиват шофьора, след което го преследват. През това време дежурният от Второ полицейско в Стара Загора направлява по телефона жертвата как да вкара преследвачите си в града. Черният джип на зам. министъра обаче, въпреки че се отзовава пред полицията, успява да избяга.

Цветанов мълчи вече 2 дни по „Операция Министър бие и гони пак да бие” , като случаят тъне в пълно мълчание.

 

Шокиращ екшън се е развил на 1 септември в близост до Стара Загора, за който МВР мълчи, а вътрешният министър Цветанов пропусна да оповести поредната шумна акция на управлението на ГЕРБ - „Операция Министър бие и гони пак да бие”.


На 01.09.2011 г. в близост до Стара Загора, зам.министърът на земеделието и храните Георги Костов, пътувайки с шофьора си в служебния си черен джип със софийска регистрация е застигнал автомобила на младеж от гр. Николаево, който пътувал също към Стара Загора.


Какво точно се е случва на пътя между двата автомобила е въпрос, който разследването трябва да изясни, но явно зам.-министър Костов и шофьорът му са били провокирани от нещо, което ги кара да започнат да притискат с джипа си към канавката автомобила на момчето от гр. Николаево.


След като „VIP особите” го засичат и избутват от платното за движение, принудително са успели да го спрат, след което двамата "VIP юнаци" са слезли от министерския джип и са му теглили един хубав юмручен бой.


Момчето някак си успява да се заключи в колата си и да потегли, но зам.-министър Костов и шофьорът му не се задоволявят единствено с побоя, който му нанасят, но и го подгонват с министерския джип.

Според бития младеж и двамата държавни люде, за които той си мисли, че са някакви баровци и няма представа кои са, са били видимо пияни. Започва лудо преследване с автомобили, при което битият успява да се свърже с тел.166 и да разкаже какво му се случва в момента.

Младежът обаче не е знаел, че това е министерски джип и, че е имал удоволствието да бъде пердашен лично от цял зам.- министър и от шофьора му, а е помислил, че това са някакви самозабравили се баровци.


Дежурният от Второ районно полицейско управление на гр. Стара Загора по телефона започва да напътства бития младеж на къде да кара - така че да отведе преследвачите си направо в полицията.


Така е и става - в един момент младежът влиза в Стара Загора в посока откъм Старозагорските минерални бани и влизайки в града още на първата пряка свива вдясно, където се намира и Второ районно полицейско управление. Там съответно вече е имало около десетина полицаи, готови и чакащи да задържат преследвачите.


Младежът завива рязко вдясно и направо спира пред полицията, а министерският джип след него влетява с бясна скорост...

Като виждат струпаните полицаи обаче, зам.-министърът и шофьорът му вместо да се подчинят и да спрат, отпрашват с мръсна газ из кв. "Железник" и въпреки, че две полицейски коли на служба „Криминална полиция” са ги подгонили, успяват да се укрият и да избягат.


Дежурният по управление моментално проверява чий е джипът и по регистрационния номер на преследвания джип установява, че същият е собственост на Министерство на земеделието и храните, а с него на 01.09.2011 г. е пътувал зам.-министър Георги Костов и шофьорът му - били на посещение ...


Битият младеж е подал жалба и обяснение по случая. По случая свидетели стават и над 10 полицаи от Второ районно в Стара Загора.


Вътрешният министър Цветанов мълчи, а Бойко Борисов, който тези дни уволни шефа на комисията на потребителите, който по информация последно си е поискал 3 милиона от името на премиера, с който имали „общо минало”, се прави на глух за отвратителното безобразие на зам.-министъра на земеделието Георги Костов, което е абсолютна демонстрация на самозабравянето и високомерието на управляващите.


А изживяващите се като „мутри” зам.-министър и шофьора му моментално трябва не само да бъдат уволнени, но и разследвани за извършено престъпление!


Ще следим изкъсо случаят да не бъде потулен и смачкан, и с интерес ще наблюдаваме как Цветанов и Бойко ще започнат да мачкат полицаите от Стара Загора да „забравят” какво са видели. 

плевен онлайн портал/

д-р инж. Никола Тодоровб.р. - Георги Костов освен зам. министър по горите е и редовен доцент в Лесотехническия Университет, завеждащ катедра "ЛЕСОВЪДСТВО"

Вж. доц. д-р Георги Георгиев Костов...

 

 Последлов:

Правителствената пресслужба съобщи, че Георги Костов е подал оставка на 8 септември, която е приета.
Костов, който беше назначен за зам.-министър с идването на ГЕРБ, още в началото на мандата си обяви, че основната му цел е горската реформа. В рамките на мандата му беше изготвен нов закон за сектора, който се обсъждаше повече от година и беше окончателно приет през февруари.

Около проекта се появиха сериозни критики, най-вече заради записаната в последния момент възможност собствениците на заменени в миналото гори (извън екомрежата "Натура", защитените територии и зоните А и Б до морето) да могат да променят предназначението им. Това на практика означаваше, че в почти 30% от заменените гори ще може да се строи, въпреки че имаше мораториум, а правителството обещаваше забраната да остане и след промяната в закона.
   

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:488 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).