The truth - Скрити, неказани и нефалшифицирани истини за Плевен, България, Балканите, Eвропейския Cъюз и Света... Всичко и от Всеки, като регистриран потребител (автор)...
обзори, статии, обяви, реклами...


Централният площад Едър шрифт
Търсене в Уеб: 
Избор на търсачка 
Търсене в портала: 

Вие сте:   нов  посетител
 Начало » България » Сатанисти и предатели на България » Какво да очакваме от Кунева като президент? Само нови предателства срущу България, разбира се!

България » Сатанисти и предатели на България

Какво да очакваме от Кунева като президент? Само нови предателства срущу България, разбира се! Изпрати E-mail
България - Сатанисти и предатели на България
Дата на публикуване: 10 Август 2011
Публикацията е прочетена: 5900 пъти
при това - с еврейски корени,със завиден политически генезис ис неоспорим марионетен ракурс

ImageГ-жа "Yes, sir"

 

Стартира с възмущение:

Това е далеч от духа на закона и се случва в страна член на ЕС!",

Така изрече Кунева при подаване на документите си в ЦИК като независим кандидат, раздразнена от нещо си. 


Тя определи като лицемерие това, че в изборния закон се държи опцията за независим кандидат. Според нея текстът е фалшив, защото на практика се получава така, че гражданските инициативи нямат еднакъв старт с партиите.


Но да започнем от началото.


  • През 1988-1990 г. работи в Комитета за правата на човека, организиран към ЦК на БКП.

Тя е единствената личност обслужвала всички правителства след 10 ноември:

  • Андрей Луканов - старши правен съветник по международните договори;

  • Димитър Попов - старши правен съветник по международните договори;

  • Филип Димитров - старши правен съветник по международните договори

  • Любен Беров - старши правен съветник по международните договори;

  • Жан Виденов - старши правен съветник по международните договори;

  • Иван Костов - старши правен съветник по международните договори;

  • Симеон Сакскобургготски - министър по европейските въпроси;

  • Сергей Станишев - министър по европейските въпроси и еврокомисар;

  • Бойко Борисов - еврокомисар 6 месеца.


Невероятно, нали? Световен рекорд за следвоенните демокрации по Света (1945-2011).


Тук всеки добре забравил българин, може и ТРЯБВА да помисли!

Ако може да мисли, разбира се, какво означава всичко това?

От 1981, когато завършва право..., през 1988, през 1989, през 1990, та чак до 5 август 2011, денят в който се (я) превъплощава(т) вече в ново генномодифицирано качество - кандидат-президент на Р. България!


Както казва в интервюто си Григор Лилов, в-к "Шоу", бр. 32 (614), стр.56:

"Самата Меглена е инкогнито за избирателите... Опитва се да се посочи като дисидент, освободена от радиото заради пиетета й към екологията, но е работила в структурите на зловещото Шесто - идеологическото управление на ДС. Та дори и името си променя - от българското Милена, както е записана в едновремешните документи на по-европейско звучащото Меглена."

Кой стои зад проекта „Кунева”?

"Зад проекта „Меглена Кунева президент” стоят политически и бизнес наследници на клана Дойнов и отчасти на клана Луканов, целта е България да има „сламен” президент", 

коментира същия журналист Григор Лилов, но в предаване по TV7.


Лилов анализира връзките на бившия еврокомисар с „Мултигруп”:

„Съпругът на Кунева – финансистът Андрей Пръмов – е съдружник в „Хърсев и Ко”. Одитното дружество е основна финансова структура на „Мултигруп” и ВИС.

Бащата на Андрей Пръмов е бивш шеф на ЦКС, откъдето се роди банка под егидата на „Мултигруп”. Някои я наричат и банката на СИК, но за мен това са две структури на една голяма фирма-майка. В самия комитет, издигнал Кунева за президент, има няколко активисти, свързани с „Мултигруп”. Сред тях е Ирена Комитова, чиито съпруг Виктор Папазов е ключова фигура в „Мултигруп”.",

обясни Лилов.

Обект на анализ бе и фактът, че Меглена Кунева участва в борда на директорите на френската БНП Париба с мандат до 2012/13 година.В същото предаване журналистката Соня Колтуклиева коментира:

„Изпратихме писмо до Париж, в което питахме с какви мотиви е назначена, какво възнаграждение получава, занимава ли се банката с енергийни проекти. Ни вопъл, ни стон. Проверката ми обаче показа, че Кунева е член на борда в качеството си на независим участник. Колко независим обаче може да бъде човек, представен като член на Съвета за европейски политики? Практиката е такава – вади се човек с добър имидж за консултант, но всъщност се използват неговите връзки. Реално Кунева търгува с вътрешна информация, която е придобила като член на европейския комисариат.

Още нещо много важно. Като член на борда на „Париба” Кунева е приела етичен кодекс, според който не трябва да се обвързва с политически партии. Това кореспондира по много интересен начин със стремежа й да избяга от партийна подкрепа на предстоящите избори”. Банката присъства в българския политически пейзаж от 1980 г., а от 1994 г. има сериозни интереси в българската енергетика, включително и в проекта АЕЦ „Белене”."

Лилов направи връзка между юридическите функции на Кунева в Министерски съвет, където тя работи от 1990 година, с АЕЦ „Козлодуй”, влизането на България в Европейския съюз и БНП Париба.

„Меглена Кунева присъства в юридическите отдели на Министерски съвет от 1990 година до царското правителство. Това означава, че през цялото това време зад нея стоят невидими сили от всички политически цветове. Тя е старши юристконсулт и на Любен Беров. През 1994 година са подписани споразумения със срокове за затваряне на реакторите на АЕЦ „Козлодуй”. Те са минали през нейния юридически кабинет и за да се осъществят, са теглени заеми от Европейската банка за развитие и Европейската инвестиционна банка. Още тогава е планирано влизането ни в Европейския съюз и реакторите са обвързани с него. Тогава на енергийния пазар се появява „Париба”, която ни дава огромни заеми. Само първият е в размер на четвърт милиард евро”,

разкри Григор Лилов.


От своя страна Соня Колтуклиева отбеляза, че оттеглянето на Меглена Кунева от поста на еврокомисар в Брюксел и завръщането й в България съвсем не е било безвъзмездно.

„На 22 февруари 2010 година жълтите трубадури започнаха да я хвалят, че отказала над 17 000 евро месечно от Европейската комисия, за да се върне в България. Аз обаче направих проверка и открих интересни факти. В момента, в който напуснат, бившите комисари получават 1 200 000 евро. Освен това им се полагат 19 990 евро за преустройване, над 300 000 евро предходни плащания и 24 000 евро годишна пенсия, след като навършат 60 години. Аз призовавам г-жа Кунева да обнародва данъчната си декларация за последните 5 години”,

каза Колтуклиева.

"Кандидатът за президент Меглена Кунева все още е в борда на директорите на френската банка "БНП Париба".

Кунева влезе в борда на трезора през май 2010 г. Това стана малко след като отклони предложението на шефа на Европейската комисия Жозе Барозу да продължи работата си в Брюксел като директор на Бюрото на европейските политически съветници след изтичането на мандата й като еврокомисар. Тя обяви, че предпочита да се отдаде на политическа кариера в родината си.

По време на правителството на тройната коалиция - тогава Кунева беше еврокомисар, БНП Париба беше избрана от НЕК за да структурира финансирането на АЕЦ „Белене" обаче, не успява да намери пари за проекта, заради финансовата криза.

Банките, с които води преговори, отказаха. Самата БНП-Париба също се отказа да кредитира АЕЦ "Белене", след като отпусна заем от 250 млн. евро за структуриране на проекта. Като консултант за Втора атомна френската банка е получила 5.75 млн. лева.

В БНП Париба отиде на работа и бившият министър на енергетиката по времето на Царя Милко Ковачев, чийто пост наследи Мирослав Севлиевски.

Присъствието на Кунева в борда на "Париба” може би е лобизъм или обикновена благодарност",

каза пък топжурналистът Лилов.

Той съобщи, че френската банка присъства в България от 1980 г. През 1994 г. пък правителството на сочения за човек на "Мултигруп” Любен Беров сключва няколко международни споразумения, в които се посочват и сроковете за затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй”.

По това време и "Париба" навлиза в българските енерпгийни проекти със заемите, които отпуска. Само първият е за четвърт милиард евро,

каза Григор Лилов.

"Юрисконсулт на Беров тогава е Меглена Кунева. Всъщност тя е в правния отдел на Министерски съвет от 1990 г. и е била там при всички правителства до кабинета на НДСВ-ДПС. Колтуклиева пък заподозря Кунева, че търгува с вътрешна информация, която е получила като еврокомисар. По думите й бившата еврокомисарка е предложена за член на борда на банката от две асоциации, които й забраняват партийна и политическа обвързаност.

Вероятно това е причината тя да иска толкова да е кандидат на гражданското общество",

каза още Колтуклиева, която подари от ефира на ТВ7 маска на Кунева, която да използва за лого на предстоящата си кампания.


...

следва още за либийската й връзка и как България загуби 4 милиарда и 100 милиона долари заеми на Кадафи...

...


Но както е казала при връчване на документите си "Това е далеч от духа на закона и се случва в страна член на ЕС!", нека видим какви са нейните закони и морал:  Нейния закон и морал проличава най-добре в Габонската афера ...


Кунева е един крещящо-сбъркан модел на генномодифицирана "българка" в световната политическо-генна инженерия!
И никога не трябва да я допускаме до каквато и да е власт, тук в България или делегирана в ЕС!

Ако сме българи, разбира се...


ImageImageImage

 

А колкого до еврейските й корени, вж. news.ibox.bg:

Тя е снаха на секретаря на ЦК на БКП през 60-70-те години на 20 век другаря Иван Пръмов - което я прави сериозно обвързана с комунистическата върхушка и олигархия. Кунева-Пръмова е братовчедка на Соломон Паси, което я прави и еврейка, и е етърва на другата потомствена комунистка - Уляна Пръмова. Плевен онлайн портал/

д-р инж. Никола Тодоров

‹ Предишен   Следващ ›
                        

 
Advertisement Advertisement

advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate Logo
advertisement.png, 0 kB
BalkanBGEstate

Вашите банери   [ Email ]

Telemedicine Center Designed By IT Design Powered by ALA styleswitcher Javascript Original CSS Drop Down Menu Konlong: Best of breed Mambo scripting Some rights reservedМеню Автор
Детайли
Направи анализ
Обзор (Света)
Обзор (Балканите)
Обзор (България)
Обзор (Плевен)
Създай статия (новина)
Вмъкни интервю
Дай обява
Направи реклама
Добави имот
Обява-Бизнес каталог
Добави URL връзка
Наши и чужди медии
Секции, рубрики и теми
Цени
Изход
Doctor Online
Тематични Рубрики
Онлайн
В момента:106 анонимни онлайн.

Ай Ти Дизайн, ЕООД 

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
Georgio Belladonna
  
♥♦ ♣♠
Легендата на световния бридж Джорджо Беладона е преведен на български! За първи път!
♥♦ ♣♠
Цена 13.99 лв.

РЕКЛАМНЕН БЛОК 
«« Публикувайте вашия рекламен текст, лого, банер... тук »»

САМО: 1.95 EUR
  (месечно)
Заявка:  WEBMASTER 


  spacer  
© 2002 - 2014 Webcape Systems, Inc. All Rights Reserved.
© 1998 - 2012 it design Ltd. Всички права запазени.
Уеб Дизайн и програмиране: it design Ltd. 
Последна редакция: 12 Февруари 2011
Най-добър изглед при резолюция 1280х800 или по-голяма.
 
Използването съдържанието на портала става с изричното разрешение от редакцията чрез изпращане на имейл от меню [Контакти] -- Офис или от меню [Чат] с избор на отдел (секция, рубрика).